Personeels- of relatiegeschenken, leukdoordebrievenbus regelt het

Ook voor bedrijven gaat het leukdoordebrievenbus

Leukdoordebrievenbus verzorgt voor meerdere bedrijven  cadeau's voor medewerkers, partners van medewerkers en/of kinderen van medewerkers. De bedrijven hebben vooraf cadeau's uitgezocht, leveren een lijst aan met naam- en adresgegevens en Leukdoordebrievenbus zorgt ervoor dat de cadeau's vlak voor of op de verjaardag thuis worden afgeleverd. Dit kan varieren van een flesje met steentjes (jij bent een kei) tot een koffie cadeaupakket.

Daarnaast verzorgt Leukdoordebrievenbus ook grotere opdrachten. Zo mochten wij voor Vierstroom thuiszorg aan al hun medewerkers (ruim 1250) in het kader van de dag voor de thuiszorg bij de medewerkers thuis een kaartje met zaadjes worden bezorgd.

Verder krijgen we ook van diverse bedrijven het verzoek om bijv. in het kader van een jubileum, een bedankje namens de MR of OR of zomaar presentjes ingepakt te versturen. Dit versturen doen wij zowel naar de huisadressen als naar het bedrijfsadres.

Onze cadeau's of een pakket van cadeau's zijn ook zeer geschikt als kerst- of eindejaarsgeschenk voor medewerkers of relaties.

Heeft u een leuke uitdaging voor ons dan gaan we daar graag mee aan de slag. Stuur ons een mail op ingrid@leukdoordebrievenbus.nl of bel ons op 030-227 0923 en wij gaan graag voor u aan de slag.


| Meer