Wishes from the heart ♥ | wensen uit het hart

Wishes-from-the-heart-♥-|-wensen-uit-het-hart

Een kaartje geeft aandacht

Laat weten wat je een ander wenst. Maak iemand blij, gelukkig of biedt troost door met een kaartje te laten blijken dat je aan hem of haar denkt. Het leven is zo vluchtig en vanzelf geworden dat een kleine blijk van medeleven of denken aan als genoeg is om iemand te laten opfleuren.

Wishes from the heart

De kaartjes van wishes from the heart brengen de wens van de gever over door naast een mooie boodschap ook nog een kleine attentie aan het kaartje toe te voegen om het kaartje net dat extra gevoel te geven dat de ontvanger het gevoel kan geven dat er echt aan hem of haar gedacht wordt.

Wishes from the heart is ontstaan om haar klanten meer invloed te geven op de kaart en de boodschap.  Heeft u een op- of aanmerking danwel een wens laat het ons weten. Wij zorgen dat het bij de mensen van wishes from the heart terechtkomt. 

Leukdoordebrievenbus.nl

Leukdoordebrievenbus.nl was de eerste in Nederland die de complete collectie van wishes from the heart in haar collectie heeft opgenomen. Daarnaast zorgt zij voor regelmatige feedback richting de leverancier om de kaartjes collectie verder uit te breiden. 

Als Leukdoordebrievenbus.nl sturen wij de wenskaart zowel rechtstreeks naar de ontvanger als naar de besteller. De kaartjes die rechtstreeks worden opgestuurd worden netjes ingepakt en kunnen worden voorzien van een persoonlijke boodschap. Ook de wenskaart voor de besteller kunnen wij inpakken maar geef dat dan aan bij de opmerkingen of stuur ons een email.    1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Wishes from the heart is preferred supplier van Leukdoordebrievenbus.nl. Wilt u een persoonlijke boodschap overbrengen en heeft u meer dan 20 kaartjes nodig neem dan contact op en laten wij u weten wat de mogelijkheden zijn.

Wij kunnen de kaart personaliseren, een eigen foto of afbeelding kiezen en een zelf gekozen artikel uit onze webshop aan het kaartje toevoegen.

Kies voor een echte aansprekende wens of boodschap voor een kaartje van wishes from the heart.| Meer