Herfst Winter | Warme cadeau's voor het komende najaar

Het is weer najaar!

De herfst winter staan bijna voor de deur. Tijd voor een kopje koffie of thee. Of lekker binnen wat knutselen. We hebben leuke artikelen in de webshop voor jong en oud. Wat dacht u van lezen of kleuren? Kleurboeken, van punt naar punt tekenen, knutselen met wc rollen en nog veel meer creative ideeën in de webshop. Lezen over China, terugdenken aan de vakantie of ontdekken welke vogels er in de tuin komen. Voor de jeugd zijn er ook leuke, grappige maar ook leerzame boeken. Zo leren ze beter AVI lezen of ontdekken ze het menselijk lichaam. Of wat te doen op regenachtige dagen?

Koud en zin in iets warms?


Buiten guur en koud, dus tijd voor iets warms...... Vers gemalen koffie in een filter, alleen nog maar water toevoegen en klaar is uw koffie! Of toch liever thee? Geen probleem, heerlijke kruidenthee in een handige zak waar alleen nog maar water bij moet. U kunt ook iemand blij maken met losse thee met een boodschap. Dit is een kaartje met een passende tekst met een zakje met losse thee. Maar ook voor uzelf is een kopje thee of koffie ook natuurlijk een goed idee!


Wilt u een cadeautje versturen dan pakken wij het leuk in en kunnen er een boodschap toevoegen die u zelf opgeeft.  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Ook in de herfst winter periode is het leuk om met warme cadeaus je vriendschap te laten blijken.| Meer