Wettelijke afkoelingsperiode voor internet aankopen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Indien u gebruik wenst te maken van deze herroepingsregeling dan dient u het product in ongebruikte staat en in originele verpakking aan ons retour te sturen. Als u gebruik wenst te maken van de herroepingsregeling dan kunt u hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst (zijnde de eerste werkdag nadat wij de bestelling bij PostNL hebben aangeboden) contact opnemen via ingrid@leukdoordebrievenbus.nl.

Retourzenden

Nadat u de retourzending hebt aangemeld heeft u (opnieuw) 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel uw eigen kosten voor het retoursturen naar Leukdoordebrievenbus komen voor uw rekening. Deze hoogte van deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht en kunt u navragen op de website van PostNL.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Geld terug

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen max. 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."


| Meer