Foto

Blogdoordebrievenbus, nieuws van leukdoordebrievenbus voor als je onze berichten op facebook, twitter en instagram nog niet volgt en toch blij wilt blijven.

Reisboeken van Ada Rosman-Kleinjan

  Ingrid van DIjk     13/09/2017     Reacties (0)

Geïnspireerd door haar verhalen op haar website hebben wij een (gesigneerd) boek aangeschaft van Ada Rosman-Kleinjan, In Boeddha’s schaduw. Ada reist samen met Jan Rosman de hele wereld over. Haar belevenissen beschrijft ze in haar boeken. Mooie verhalen, leuk en duidelijk geschreven maar ook hele mooie en indrukwekkende foto’s staan in deze inspirerende boeken. Onze keus van In Boeddha’s schaduw heeft te maken met onze dochter. Wij hebben haar geadopteerd uit China en hebben vorig jaar een indrukwekkende reis naar haar geboorteland gemaakt. In dit boek komen een aantal bestemmingen voor waar wij ook zijn geweest en zo “herbeleven” wij onze reis weer van vorig jaar :>). Ada’s boeken zijn zeker een aanrader! Vanaf nu via onze site leverbaar : In Boeddha’s schaduw,...

Lees meer

Nieuwe betaalmogelijkheden bij Leukdoordebrievenbus

  Onno van Dijk     19/08/2017     Reacties (0)

De vakantieperiode voor midden-Nederland zit er weer op en we mogen weer vol enthousiasme aan de slag. De najaarsbeurzen zijn al weer begonnen en wij speuren de beurzen af naar leuke cadeau ideeen. Dit weekend zijn er meer dan 50 nieuwe (kinder)-cadeau's toegevoegd aan ons assortiment. Omdat wij vanuit onze klanten regelmatig de vraag kregen waarom wij geen Afterpay en geen Belgische betaalmogelijkheden aanboden hebben wij hier naar gekeken. Afterpay is voor onze website te duur maar wij hebben in Billink een betaalbaar alternatief gevonden. Voor onze Zuiderburen is het nu mogelijk om de aankopen te betalen via KBC/CBC en Belfius.

Lees meer

Nieuwe producten bij leukdoordebrievenbus

  Onno van Dijk     18/07/2017     Reacties (0)

Bij onze speurtocht naar leuke cadeautjes voor leukdoordebrievenbus.nl hebben we een mooie collectie handgemaakte zeepkaartjes gevonden van vintage&more . Op zoek naar een geurende persoonlijk boodschap voor een dierbare. Kijk ook eens naar deze nieuwe collectie. http://bit.ly/2t5ekdQ. Leukdoordebrievenbus.nl pakt deze al leuke aardigheidjes speciaal voor de ontvanger in en jij kunt er als afzender een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Gegarandeerd een blije ontvanger !!!

Lees meer

Daar wordt je toch vrolijk van . . . .

  Onno van Dijk     16/07/2017     Reacties (0)

Zeeblauw, frisgroen, zandbruin. . . Met de sieraden van Mybendel via www.leukdoordebrievenbus.nl haal je de zomerse kleuren in je leven. De mooie sieraden collectie bestaat naast armbanden, oorbellen en kettingen uit een mix-and-match collectie bestaande uit lederen wikkelarmbanden (enkel / dubbel / driedubbel of de stoere brede armband) die versierd kunnen worden met een brede collectie schuivers. Verras die lieve vriendin, moeder of zus met een mooi cadeau. Zomaar of omdat zij iets te vieren heeft.

Lees meer