Foto

Blogdoordebrievenbus, nieuws van leukdoordebrievenbus voor als je onze berichten op facebook, twitter en instagram nog niet volgt en toch blij wilt blijven.

Op = opruiming

  27/01/2018     Reacties (0)

Om voor onze nieuwe collecties sieraden van het komend voorjaar plaats te hebben in ons magazijn hebben wij een aantal armbanden samengesteld die wij met een leuke korting aanbieden. Wilt u iemand verrassen met een mooie armband met schuivers kijk dan of er iets is dat u aanspreekt. Helaas geldt wel OP = OP, dus als de armband van uw keuze is verkocht dan bent u te laat. Zit de armband van uw keuze er niet tussen, maar ziet u wel iets in de mybendel collectie dat u graag zou willen. Schroom niet en neem contact op met mij want dan stellen we deze combinatie mogelijk nog voor u samen.

Lees meer

Zeg het met een lepel

  27/01/2018     Reacties (0)

Toen wij op onze facebooksite dit nieuwe product van de Trendz voorjaarsbeurs presenteerden kregen we een overweldigend aantal reacties. Reden om van dit artikel een aantal pakkende spreuken in onze webshop op te nemen. De lepel is een product dat je regelmatig gebruikt, voor het roeren van de koffie of de thee, of het eten van een lekker toetje. En iedere keer denkt de ontvanger terug aan jouw wens. Wil je iemand een boodschap sturen of feliciteren kijk dan in onze collectie lepels of er een passende tekst tussen zit.

Lees meer

Het is weer tijd voor een blog....

  Ingrid van Dijk     08/01/2018     Reacties (0)

Het nieuwe jaar is weer begonnen en de drukke kerstperiode is weer achter de rug. Leuke, gezellige, drukke dagen maar ook weer lekker om weer het "normale" ritme op te pakken. Misschien dat jullie het al gezien hebben maar wij hebben onze website, www.leukdoordebrievenbus.nl aangepast. Wij vinden het nu zelf wat overzichtelijker en voor degene die via de mobiele telefoon onze website bekijken, ook hierbij vinden wij de site beter uitzien. Er moeten nog wel wat kleine aanpassingen gebeuren maar de site is gewoon te bereiken! Binnenkort gaan wij weer naar de beurs. Misschien zien we weer leuke, nieuwe artikelen die wij dan uiteraard zullen laten zien in de webshop. Blijft dus nog een verrassing..... Mochten jullie nou nog iets missen in de webshop, of nog leuke ideeën hebben? Laat het ons dan gerust weten☺  

Lees meer

Reisboeken van Ada Rosman-Kleinjan

  Ingrid van DIjk     13/09/2017     Reacties (0)

Geïnspireerd door haar verhalen op haar website hebben wij een (gesigneerd) boek aangeschaft van Ada Rosman-Kleinjan, In Boeddha’s schaduw. Ada reist samen met Jan Rosman de hele wereld over. Haar belevenissen beschrijft ze in haar boeken. Mooie verhalen, leuk en duidelijk geschreven maar ook hele mooie en indrukwekkende foto’s staan in deze inspirerende boeken. Onze keus van In Boeddha’s schaduw heeft te maken met onze dochter. Wij hebben haar geadopteerd uit China en hebben vorig jaar een indrukwekkende reis naar haar geboorteland gemaakt. In dit boek komen een aantal bestemmingen voor waar wij ook zijn geweest en zo “herbeleven” wij onze reis weer van vorig jaar :>). Ada’s boeken zijn zeker een aanrader! Vanaf nu via onze site leverbaar : In Boeddha’s schaduw,...

Lees meer

Nieuwe betaalmogelijkheden bij Leukdoordebrievenbus

  Onno van Dijk     19/08/2017     Reacties (0)

De vakantieperiode voor midden-Nederland zit er weer op en we mogen weer vol enthousiasme aan de slag. De najaarsbeurzen zijn al weer begonnen en wij speuren de beurzen af naar leuke cadeau ideeen. Dit weekend zijn er meer dan 50 nieuwe (kinder)-cadeau's toegevoegd aan ons assortiment. Omdat wij vanuit onze klanten regelmatig de vraag kregen waarom wij geen Afterpay en geen Belgische betaalmogelijkheden aanboden hebben wij hier naar gekeken. Afterpay is voor onze website te duur maar wij hebben in Billink een betaalbaar alternatief gevonden. Voor onze Zuiderburen is het nu mogelijk om de aankopen te betalen via KBC/CBC en Belfius.

Lees meer