Foto

Blogdoordebrievenbus, nieuws van leukdoordebrievenbus voor als je onze berichten op facebook, twitter en instagram nog niet volgt en toch blij wilt blijven.

Groente- en kruidenzaadjes

  20/04/2018     Reacties (0)

Geef iemand een "tuintje" cadeau. Keuze uit groente- of kruidenzaadjes en makkelijk om het zelf thuis te kweken. Keuze uit: Dekelse Dille , Rock 'n Rucola , Typische Tuinkers , Panama Pepers, Vorstelijke Venkel , Relaxte Rozemarijn, Toffe Thijm , Magische Munt, Kalmerende Kamille , Razendsnelle Radijsjes , Vurrukkulluk Veldboeket, Knallende Koriander , Bizarre Basilicum, Prikkelende Peterselie, Alternatieve Anijs en Slimme Sluwe Sla .

Lees meer

Soep, lekker en zo klaar!

  04/04/2018     Reacties (0)

Soep .... ten eerste omdat het lekker is ☺ . Ten tweede: wie wilt er nou lekker eten en niet teveel gedoe in de keuken??? Je doet er naar eigen keus groente, water en wat zout in en klaar is je soep.... De soep is een mix van gedroogde groenten, kruiden en specerijen. Maar het is ook een leuke attentie voor de zieke of gewoon zomaar. Doe eens iets anders dan een bosje bloemen of een kaartje.... Je kunt kiezen uit 3 verschillende teksten: - A bowl of soup is food for the soul - Good food is good mood - Make soup not waste  

Lees meer

Prijsvraag

  27/03/2018     Reacties (0)

Prijsvraag!!! Op onze Facebookpagina hebben wij een prijsvraag dat t/m woensdag 28 maart 2018 loopt. Raad het gewicht en wat is het zwaarst? Wie weet win jij wel het boekje of chocolade....  

Lees meer

Nieuwe wikkels voor de chocolade

  04/03/2018     Reacties (0)

Voor onze chocolade zijn er nieuwe wikkels bedacht. Wij zijn ook door jullie geholpen want regelmatig krijgen wij leuke, grappige ideetjes van jullie binnen. Blijf daar vooral mee doorgaan☺. De wikkels " My hearts melts like this chocolate " en " daar kikker je van op " waren al in de collectie. Hierbij zijn " bedankt " en " gefeliciteerd " bij gekomen. Onze chocolades zijn verkrijgbaar in: melk, wit, puur en trio. Bij een afname van 25 stuks of meer is het ook mogelijk om uw eigen tekst of logo te laten plaatsen.

Lees meer

Op = opruiming

  27/01/2018     Reacties (0)

Om voor onze nieuwe collecties sieraden van het komend voorjaar plaats te hebben in ons magazijn hebben wij een aantal armbanden samengesteld die wij met een leuke korting aanbieden. Wilt u iemand verrassen met een mooie armband met schuivers kijk dan of er iets is dat u aanspreekt. Helaas geldt wel OP = OP, dus als de armband van uw keuze is verkocht dan bent u te laat. Zit de armband van uw keuze er niet tussen, maar ziet u wel iets in de mybendel collectie dat u graag zou willen. Schroom niet en neem contact op met mij want dan stellen we deze combinatie mogelijk nog voor u samen.

Lees meer